« Takaisin

thumbs-up.png

Yhteisöllinen viestintä ja ryhmätyö

Tässä kokonaisuudessa kerrotaan sosiaalisen median eri yhteisöjen perusasioista ja käytännöistä. Lisäksi opit käyttämään moderneja ryhmätyövälineitä sekä kehität omia vuorovaikutustaitojasi.

Sisältöesimerkki: Yammer

Yhteisöllinen viestintä

Tässä Suositellussa kokonaisuudessa tutustutaan yhteisölliseen viestintään kokonaisuutena, tutustutaan sosiaaliseen mediaan ilmiönä sekä tutustutaan erilaisiin termeihin, käsitteisiin ja työkaluihin tässä viitekehyksessä. Lisää sisältöjä tulossa maaliskuun aikana.

Lync 2013

Kokonaisuus Lync 2013 -ohjelman ominaisuuksista.

Sosiaalinen media 123

Tässä kokonaisuudessa esitellään yleisimmin käytettyjä sosiaalisen median palveluita sekä opastetaan sosiaalisen median käsitteisiin ja käytäntöihin.

Sujuvat Online-palaverit (Lync)

Tässä kokonaisuudessa opastetaan sujuviin online palaverointi käytäntöihin (verkkokokouksiin) sekä annetaan käyttövinkkejä sekä Lync 2010 että Lync 2013 ohjelmistoihin.

Vuorovaikutustaidot

Tässä kokonaisuudessa käydään läpi vuorovaikutuksen perustaitoja ja miten toimia ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa.

Microsoft SharePoint yleisesittely

Tutustu SharePointin käyttömahdollisuuksiin, sen ominaisuuksiin sekä osaamisvaatimuksiin kouluttajiemme Petteri Sjöholmin ja Jari Kotolan esittelemänä. Kokonaisuus tarjoaa yleiskatsauksen SharePoint käyttömahdollisuuksiin sekä tietoa mitä pitäisi osata sujuvan käytön varmistamiseksi.

SharePoint web-osien hyödyntäminen

Tässä kurssissa Petteri Sjöholm esittelee miten SharePointin web-osia voi hyödyntää osana SharePoint sivustokokonaisuutta.

Skype for Business

Tutustu Skype for Business (S4B) ohjelmistoon ja ota sen käytöstä kaikki hyödyt käyttöön sujuvien vinkkien avulla.

Sharepoint 2013 sisällöntuottajalle

Tässä suositellussa kokonaisuudessa opit käyttämään Sharepoint 2013 ohjelmistoa sisällöntuottajan näkökulmasta. Silloin kun vastaat ryhmäsi sivustosta tai sinulla on tarvetta lisätä materiaalia tai käyttäjiä valmiiseen ympäristöön.

ikoni_tyoelaman_tarpeista.jpg

Työelämän tarpeista lähtevä

Käytännönläheistä ja arkipäivän haasteisiin pureutuvaa! Täsmäpaloja tunnistettuihin kompastuskiviin ja laajempia kehityspolkuja.

ikoni_pelillista.jpg

Pelillistä ja
tavoitteellista

Monimuotoista, kannustavaa ja mitattavaa. Testaa editystymistäsi, kerää pisteitä ja aseta tavoitteita.

ikoni_kysy.jpg

Kysy kouluttajilta
tai kollegoilta

Aina tulee tilanteita jossa valmista vastausta ei ole. Channelissa tukenasi on koko oppijayhteistö kouluttajineen. Kysy ja keskustele.

ikoni_ei_sitoumuksia.jpg

Ei sitoumuksia

Peruuta tilaus netissä milloin tahansa.

Opi ja innostu uudesta - viisi minuuttia päivässäkin riittää!

Kokeile ilmaiseksi 48 h