« Takaisin

brains.png

Oman oppimisen edistäminen

Tämän kategorian sisällöillä saat vinkkejä itsesi kehittämiseksi, tutustut uudenlaiseen oppimiseen sekä kehität itseäsi monipuolisesti.

Sisältöesimerkki: Oppiminen 2.0

Suomi 2.0 Podcastit

Tässä kokonaisuudessa tunnettu teknologiavisionääri ja Sovelton muutosjohtaja Risto Linturi kertoo näkemyksiään kehityksestä ja tulevaisuudesta. Olemme keränneet eri puheet (podcastit) Suomi 2.0 teeman alle.

Työelämän muuttuvat tilanteet

Tästä kokonaisuudesta löydät ohjeita ja vinkkejä mm. työn hakuun ja hakemusten laadintaan.

Tervetuloa Sovelto Channeliin

Tässä Suositellussa kokonaisuudessa opastetaan Sovelto Channelin käyttöön, annetaan vinkkejä miten opiskelun voi parhaiten organisoida ja millaisia toiminnallisuuksia löytyy. Tarjolla myös kouluttajaesittelyjä.

Oppiminen 2.0

Kokonaisuudessa esitellään ajatuksia miten oppimisen voisi mieltää laajemmin kuin luokassa istumisena sekä miten työyhteisöjen oppimista voisi kehittää työelämälähtöisemmäksi.

Kymmensormijärjestelmän opettelu videoiden avulla

Videoiden tekijä on Riku Järvinen ja video on YouTubessa katsottavissa ilmaiseksi.

Aivojen käyttötaidot

Tämä suositeltu kokonaisuus auttaa tietotyön tekijää kiireiden ja stressin keskellä. Tämän kokonaisuuden jälkeen ymmärrät aivojesi toimintaa paremmin ja tiedät miten kehittää itseäsi ja toimintaasi. Kurssi kertoo ihmisen hyvinvoinnin kannalta tärkeistä aivojen käyttötaidoista joilla voidaan ehkäistä stressiä ja parantaa kommunikaatiota ja keskittymiskykyä. Psykologi, valmentaja Ville Ojanen johdattelee asiantuntevasti ja koukuttavasti aivojen sopukoihin.

ikoni_tyoelaman_tarpeista.jpg

Työelämän tarpeista lähtevä

Käytännönläheistä ja arkipäivän haasteisiin pureutuvaa! Täsmäpaloja tunnistettuihin kompastuskiviin ja laajempia kehityspolkuja.

ikoni_pelillista.jpg

Pelillistä ja
tavoitteellista

Monimuotoista, kannustavaa ja mitattavaa. Testaa editystymistäsi, kerää pisteitä ja aseta tavoitteita.

ikoni_kysy.jpg

Kysy kouluttajilta
tai kollegoilta

Aina tulee tilanteita jossa valmista vastausta ei ole. Channelissa tukenasi on koko oppijayhteistö kouluttajineen. Kysy ja keskustele.

ikoni_ei_sitoumuksia.jpg

Ei sitoumuksia

Peruuta tilaus netissä milloin tahansa.

Opi ja innostu uudesta - viisi minuuttia päivässäkin riittää!

Kokeile ilmaiseksi 48 h