« Takaisin

Hyvinvointi_ja_tuottavuus.gif

Hyvinvointi ja tuottavuus

Uuden ajan tuottavuus muodostuu työn mielekkyydestä ja ihmisten kyvystä saada haluttuja tuloksia aikaan. Tässä kokonaisuudessa opit löytämään itsestäsi uusia voimavaroja ja käyttämään niitä tehokkaammin.

Tutustu sisältöön: Ryhmäcoaching

Työn mielekkyys ja kehittäminen

Lupa loistaa.

Keskittyminen ja mindfulness

Voiko keskittymiskykyä kehittää? Olisiko mahdollista löytää uudenlainen suhde mielen levottomaan vaelteluun? Olisiko mahdollista yhä useammin tuntea se levollisuus, joka on meissä jokaisessa syvällä olemuksessamme? Voisinko yhä useammin tuntea sen puolen itsestäni, joka ei ole koskaan levoton, ylikuormittunut tai poissa tolaltaan? Vakaa keskittymiskyky on paitsi työssä onnistumisen myös hyvinvoinnin ja onnellisuuden näkökulmasta avainasemassa.

Aivojen käyttötaidot

Tämä suositeltu kokonaisuus auttaa tietotyön tekijää kiireiden ja stressin keskellä. Tämän kokonaisuuden jälkeen ymmärrät aivojesi toimintaa paremmin ja tiedät miten kehittää itseäsi ja toimintaasi. Kurssi kertoo ihmisen hyvinvoinnin kannalta tärkeistä aivojen käyttötaidoista joilla voidaan ehkäistä stressiä ja parantaa kommunikaatiota ja keskittymiskykyä. Psykologi, valmentaja Ville Ojanen johdattelee asiantuntevasti ja koukuttavasti aivojen sopukoihin.

Virtaa työhön fiksuista elämäntavoista

Nukutko riittävästi ja osaatko rentoutua? Syötkö terveellisesti säännöllisin väliajoin? Entä onko stressitasosi jatkuvasti koholla? Kuinka on liikkumisen laita? Kaisa ja Joni Jaakkola Optimal Performancesta kertovat seuraavilla vidoilla, miten nämä fyysisen hyvinvoinnin kulmakivet vaikuttavat vireystilaamme ja miten totutut tapamme määrittävät tekemistämme. Katso videot. Videoilla annetaan pohdintatehtäviä. Näin saat heti siirrettyä oppimaasi käytännön tekemiseksi.

Työelämän muuttuvat tilanteet

Tästä kokonaisuudesta löydät ohjeita ja vinkkejä mm. työn hakuun ja hakemusten laadintaan.

Ensiapu

Ensiaputilanteet tulevat aina yllättäen. Miten toimin niissä? Miten tunnistan autettavan henkilön avun tarpeen? Miten toimin oikein hätääntymättä itse? Ensiaputaidot ovat kaikkien kansalaistaitoja. Tällä kurssilla opit tunnistamaan erilaisia ensiaputilanteita ja toimimaan niissä oikealla tavalla. Katso videot ja kertaa asioita säännöllisin väliajoin. Voit pelastaa taidoillasi ihmishengen! Sisältö on tehty erityisesti toimistoympäristössä tapahtuvia ensiaputilanteita silmälläpitäen.

Asiakascaset

Konkreettisia esimerkkejä asiakkailtamme

Taukoliikunta

Istutko liikaa tai liikutko turhan vähän päivän mittaan? Täältä löydät videot ohjatun taukoliikunnan tekemiseen töissä tai vapaa-ajalla. Napsauta video pyörimään ja liity mukaan. Kehosi virkistyy ja jaksat taas paremmin!

ikoni_tyoelaman_tarpeista.jpg

Työelämän tarpeista lähtevä

Käytännönläheistä ja arkipäivän haasteisiin pureutuvaa! Täsmäpaloja tunnistettuihin kompastuskiviin ja laajempia kehityspolkuja.

ikoni_pelillista.jpg

Pelillistä ja
tavoitteellista

Monimuotoista, kannustavaa ja mitattavaa. Testaa editystymistäsi, kerää pisteitä ja aseta tavoitteita.

ikoni_kysy.jpg

Kysy kouluttajilta
tai kollegoilta

Aina tulee tilanteita jossa valmista vastausta ei ole. Channelissa tukenasi on koko oppijayhteistö kouluttajineen. Kysy ja keskustele.

ikoni_ei_sitoumuksia.jpg

Ei sitoumuksia

Peruuta tilaus netissä milloin tahansa.

Opi ja innostu uudesta - viisi minuuttia päivässäkin riittää!

Kokeile ilmaiseksi 48 h