« Takaisin

pencil-brush.png

Graafinen työ

Tässä kokonaisuudessa opit käyttämään yleisimpiä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmia, muokkamaan ja hallinnoimaan kuvia sekä julkaisemaan webissä myös videoita.

Sisältöesimerkki: Photoshop perusteet

Web-julkaiseminen

Tässä kokonaisuudessa MTV3 uutisankkuri Keijo Leppänen antaa vinkkejä kameralle esiintymiseen, Mauri Meronen opastaa Videot Webbiin kurssissa videotuotannon suunnitteluun ja toteutukseen sekä tutustutaan moderneihin webjulkaisun työkaluihin.

Näkökulmia graafiseen työhön

Kouluttajamme Seppo Alanko ja Mauri Meronen keskustelevat graafisen työn muutoksista ja millaisia uusia työtapoja on mahdollista käyttää. Liikkuvan graafisen työn uusia tuulia haistellaan ja kokemuksia kerrotaan...

Taittaminen ja julkaisun tekeminen

Tässä kokonaisuudessa tutustutaan taittamisen ja julkaisemisen asioihin välineinä Adobe Creative Cloud, Adobe Lightroom ja InDesign

Photoshop perusteet CC

Tämä kurssi pitää sisällään Photoshopin käytön perusteet organisaatioviestinnän kannalta. Kurssin käytyäsi osaat valita tarpeitasi vastaavan kuvaformaatin, väritilan ja muuntaa julkaistavan kuvan pikselikoon, kuvasuhteen ja optimoida julkaistavan kuvan koon webiä varten. Opit myös ehostamaan kuviasi vieläki paremmiksi, korjaten virheitä valoisuudessa, väreissä ja terävyydessä - sekä poistamaan häiritseviä elementtejä kuvistasi ja syväämään sekä yhdistämään kuviasi tehokkaasti ja laadukkaasti.

InDesign perusteet

Ulospäin näkyvä tyylikäs ja yhtenäinen ulkoasu taittotuotoksissa on organisaation kilpailuetu! Tämä koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työssään tuottavat tiedotteita, esitteitä, ilmoituksia, lehtiä tai muuta markkinointimateriaalia, ja haluavat oppia oikeat ja tehokkaat työtavat. Koulutus antaa myös hyvät valmiudet talon ulkopuolisten ammattilaisten kanssa kommunikointiin. Kurssilla käytetään InDesignin uusinta versiota (CC), mutta sisältö sopii myös aiempien ohjelmaversioiden käyttäjille (CS4 alkaen)

ikoni_tyoelaman_tarpeista.jpg

Työelämän tarpeista lähtevä

Käytännönläheistä ja arkipäivän haasteisiin pureutuvaa! Täsmäpaloja tunnistettuihin kompastuskiviin ja laajempia kehityspolkuja.

ikoni_pelillista.jpg

Pelillistä ja
tavoitteellista

Monimuotoista, kannustavaa ja mitattavaa. Testaa editystymistäsi, kerää pisteitä ja aseta tavoitteita.

ikoni_kysy.jpg

Kysy kouluttajilta
tai kollegoilta

Aina tulee tilanteita jossa valmista vastausta ei ole. Channelissa tukenasi on koko oppijayhteistö kouluttajineen. Kysy ja keskustele.

ikoni_ei_sitoumuksia.jpg

Ei sitoumuksia

Peruuta tilaus netissä milloin tahansa.

Opi ja innostu uudesta - viisi minuuttia päivässäkin riittää!

Kokeile ilmaiseksi 48 h