« Takaisin

group.png

Esimiestyö ja johtaminen

Tässä kategoriassa on esimiestyöhön ja johtamiseen liittyviä monipuolisia sisältöjä erilaisten vaihtuvien johtamistehtävien tueksi.

Sisältöesimerkki: Tilannejohtaminen

Muutoksen johtaminen

Tässä Suositellussa kokonaisuudessa tutustutaan muutoksen johtamiseen, Kotterin 8 kohdan muutosjohtamisen malliin, muutosvastarinnan käsittelemiseen, muutosviestintään sekä miten yhteisölliset viestintätyökalut kuten Yammer voivat auttaa dialogista ja osallistavaa muutosviestintää. Kokonaisuus täydentyy pikkuhiljaa.

Esimiestyön ja johtamisen perusteet

Tämä suositeltu kokonaisuus tarjoaa perusteita esimiestyön ja ihmisten johtamisen alueelle. Olit sitten aloitteleva esimies, ihmisten kanssa toimimisesta kiinnostunut tai organisaation toiminnan parantamisesta kiinnostunut kokenut konkari kokonaisuus tarjoaa erilaisia näkökulmia ja vinkkejä toiminnan kehittämiseksi ja hyvien toimintatapojen perustaksi. Suositellaan myös kokeneille esimiehille hyväksi kertaukseksi esimiestyön ja organisaation johtamisen kokonaiskenttään.

Johtamisen monipuoliset työkalut

Johtajuus ja johtajan identiteetti
Tässä kurssissa käydään läpi johtajan identiteettiin ja ihmisten erilaisuuteen liittyviä osa-alueita DiSC –käyttäytymisprofiilien kautta. Aiheeseen johadattaa Outi Impivaara, Oicon Oy.

Henkilöstön kehittäminen

Tässä Suositellussa kokonaisuudessa keskitytään henkilöstön kehittämisen erilaisiin näkökulmiin, prosesseihin, menetelmiin ja keinoihin. Kokonaisuus alkaa henkilökohtaista sitoutumista ja henkilöstön sitouttamista käsittelevällä kurssilla. Toinen osuus koskee aivojen käyttötaitoja ja resilienssiä eli miten omaa toimintakykyä voi säilyttää ja kehittää muutoksen keskellä.

Projektijohtaminen

Tämä kokonaisuus tarjoaa hyvän johdannon projektityön perusteisiin ja keskeisiin osaamisiin. Kokenut konsulttimme ja projektijohtajamme Kimmo kertoo aloittelevan projektipäällikön kannalta oleellisimpia asioita mihin kiinnittää huomiota projektityötä organisoitaessa. Projektiin osallistuvalle tai ohjausryhmän jäsenelle kokonaisuus tarjoaa hyvän kokonaiskuvan projektiin kiinteästi liittyvistä teemoista. Pääset myös halutessasi harjoittelemaan harjoitusten avulla. Kokeneen kouluttajan rautaiset vinkit on nyt tiivistetysti tarjolla napakkana pakettina. Riskienhallinnan perusteet kurssissa käydään läpi riskienhallintaan liittyviä peruskäsitteitä, tutkitaan riskin luonnetta sekä opitaan miten riskienhallintaa voi toteuttaa systemaattisesti. Arvioidaan riskien vakavuutta sekä toteutumisen todennäköisyyttä. Riskien hallinta on ennakoivaa toimintaa jossa pyritään välttämään riskien muodostuminen ongelmiksi. Tutustu siis ajoissa.

Työlainsäädäntö

Monet ristiriitatilanteet ja erimielisyydet työsuhteessa johtuvat siitä, että työnantaja ei ole toiminut oikein. Esimies ei ehkä ole ollut tietoinen siitä, miten laki edellyttää häntä toimimaan. Kun tunnet esimiehenä työlakien pykälät, osaat myös toimia oikein. Tässä koulutuksessa käydään läpi tärkeimmät esimiehen velvollisuudet ja oikeudet työsuhdeasioissa. Videot katsomalla varmistat, että sinä esimiehenä toimit lain pykälien ja hyvän esimiestyön mukaisesti.

IT-palvelujohtamisen perusteet

Tässä kokonaisuudessa opiskellaan IT palvelujohtamisen ja ITIL:in peruskäsitteitä Service Desk toiminnan näkökulmasta. Halutessaan voi laajemminkin tutustua asiakaskokemuksen tuottamiseen jolla on merkittävä rooli myös IT palvelujohtamisessa.

ikoni_tyoelaman_tarpeista.jpg

Työelämän tarpeista lähtevä

Käytännönläheistä ja arkipäivän haasteisiin pureutuvaa! Täsmäpaloja tunnistettuihin kompastuskiviin ja laajempia kehityspolkuja.

ikoni_pelillista.jpg

Pelillistä ja
tavoitteellista

Monimuotoista, kannustavaa ja mitattavaa. Testaa editystymistäsi, kerää pisteitä ja aseta tavoitteita.

ikoni_kysy.jpg

Kysy kouluttajilta
tai kollegoilta

Aina tulee tilanteita jossa valmista vastausta ei ole. Channelissa tukenasi on koko oppijayhteistö kouluttajineen. Kysy ja keskustele.

ikoni_ei_sitoumuksia.jpg

Ei sitoumuksia

Peruuta tilaus netissä milloin tahansa.

Opi ja innostu uudesta - viisi minuuttia päivässäkin riittää!

Kokeile ilmaiseksi 48 h